Результати першої хвилі проєкту “Зміцнення громадянського активізму серед молоді”

До участі у проєкті було відібрано 10 команд з Харківської області та підконтрольних уряду України Луганської та Донецької областей.

Усі команди заручилися потужною менторською підтримкою у межах роботи над проєктом. Менторами першої хвилі стали: Ольга Руда, Людмила Нікітіна, Алла Волошина, Артем Коновалов, Олексій Хмара, Тетяна Горохова, Катерина Заславська, Світлана Громцева, Ірина Боднар та Наталія Гришина.

Учасники отримали покроковий супровід у процесі державної реєстрації, розробки статуту, знання з основ обліку та звітності. Окремо слід зазначити, що всі учасник отримали безкоштовні ліцензії цифрових інструментів (Microsoft 365 / Gsuite, Canva Pro та ін.) і консультації з їх налаштування для ефективного впровадження у роботу організації.
За результатами презентації розроблених проектів, 3 організації отримали фінансування (1000$) на втілення проєкту у життя:

·  громадська організація “Від мрії до дії” з Шульгинської громади Луганської області з проєктом створення молодіжного хабу, що згуртує молодих людей громади та стане платформою для розробки та реалізації їхніх ініціатив;

·  громадянська ініціатива “Давай діяти” з Слобожанської громади Харківської області з проєктом активізації молоді через проведення ярмарку ідей та заснування громадської організації, що буде активізувати роботу у громаді;

·  громадянська ініціатива “Розвиток парків Старобільська” з Старобільської громади Луганської області з проєктом створення цифрової платформи для залучення молоді до вирішення проблем у громаді та заснуванням громадської організації, що буде підтримувати та розвивати цей проєкт.

Наразі учасники починають свою інституційну діяльність, а команда проєкту “Зміцнення громадянського активізму серед молоді” готується до нової хвилі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *