Відео-курси з профнавчання “Нова професія”

В рамках проєкту “Нова професія” створений онлайн курс, який покликаний допомогти людям освоїти професії, що мають попит на ринку праці: вебдизайн, SMM (просування в соціальних мережах) та HR менеджер. Курс створений Фондом “Професійний розвиток Харкова” у співпраці з Харківською обласною службою зайнятості.

На курсі з вебдизайну студенти разом з лекторкою розглянуть функціонал таких програм як Photoshop, Figma, Illustrator, AXURE, навчаться працювати з їхніми основними інструментами, будуть створювати макети та дизайни landing page, інтернет-магазинів, мобільних додатків та поліграфічної продукції.

Курс з SMM дає розуміння, як просувати бізнес у Facebook й Instagram, створювати текстовий та візуальний контент для соціальних мереж, запускати таргетовану рекламу, проводити активності для розвитку сторінок в соцмережах.

Під час проходження курсу з HR менеджменту студенти пропрацюють такі теми як: трудовий договір, робочий час, прийняття на роботу, оплата праці, трудова книжка, колективний договір, мотивація, відпустка тощо.

Як і в самому проєкті, навчання на онлайн курсі, орієнтоване на те, щоб учасники й учасниці отримали знання, які одразу застосують на практиці. Проєкт в цьому напрямку має свої досягнення – перших працевлаштованих учасників.

Учасниками проєкту “Нова професія” стали жителі Харківської, Полтавської, Сумської та Донецької областей. Близько 600 людей навчили професій, що мають попит на ринку праці: бухгалтер для обслуговування ФОП, менеджер з персоналу (HR-менеджер), адміністратор/ офіс-менеджер, SMM-менеджер, WEB-дизайнер, тестувальник програмного забезпечення (QA), Front End Developer, швачка та кухар. І тепер завдяки онлайн курсу ми можемо безкоштовно запропонувати людям освоїти найбільш популярні та актуальні професії. В умовах карантину для нашої організації це особливо важлива задача“, – Ірина Фоменко, голова правління Фонду “Професійний розвиток Харкова”

Довідково

Проєкт “Нова професія” реалізується громадською організацією Фонд “Професійний розвиток Харкова” спільно з Харківським, Луганським та Полтавським обласними центрами зайнятості за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) в рамках проєкту “Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб”.

Проєкт реалізується на території 4 областей України: Харківської (Балаклія, Богодухів, Зміїв, Ізюм, Красноград, Куп’янськ, Лозова, Люботин, Первомайський, Чугуїв), Полтавської (Полтава, Лубни, Миргород), Донецької (Маріуполь, Слов’янськ) та Луганської (Сєвєродонецьк).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *